BIBIN

Ditt informasjonsbibliotek på nett

Hjem » Din guide til lån uten sikkerhet

Din guide til lån uten sikkerhet

Din guide til lån uten sikkerhet

Det er spesielt viktig å lese en veiledning for lån uten sikkerhet før du stuper inn i hva mange mennesker tenker på som ganske risikofylte finansielle avgjørelser med disse typer låneavtaler.

Noen bedrifter har til og med satt mange restriksjoner på dem på grunn av dårlige erfaringer med tidligere lån, slik at hele kjeder har stukket av fra visse deler av landet.

Men, på den andre siden, er det mange folk som trenger et lån uten sikkerhet for å klare seg fra en lønning til den neste. Mye av suksessen til bedrifter som gir slike låneavtaler kommer av at mange personer har store mengder gjeld. Det er estimert at sytti prosent lever fra lønning til lønning. Kredittkortgjelden sørger for at det blir vanskeligere å bruke penger på andre ting, som for eksempel spareplaner.

Er det nødvendig med en kredittvurdering

En av de virkelig sterke tiltrekningene til slike låneavtaler er at en kredittvurdering ofte ikke er nødvendig. En veiledning til forbrukslån uten sikkerhet må inkludere hvordan låneavtalene virker. En potensiell låntaker skal ikke bekymre seg om hvor dårlig hans tidligere kredittvurdering er for å få seg et lån av denne typen. Istedenfor, på grunn av at lånene kun er på perioder av to uker, tenker bedriften først og fremst på noen andre detaljer.

Låntakeren må ha en aktiv jobb, og bevis på ansettelse. For det andre, ønsker utlåneren å se bevis på en aktiv lønnskonto, og for det tredje vil de også se strømregningen til låntakeren fra området som blir skrevet i søknaden. Dette er en viktig del av veiledningen til forbrukslån diskusjoner.

Det er ganske enkelt å sikre seg en slik låneavtale. En potensiell låntaker burde først sjekke for å se om bedriften som tilbyr forbrukslånet har en veiledning til forbrukslån som er tydelig skrevet på innsiden av bedriftens lokaler. Alle kostnader, avgifter og satser skal være tydelig å se for alle. Faktisk, kostnaden til låneavtalen burde til og med være på sjekken du mottar fra utlåneren.

I tillegg, en låntaker burde også spørre for å se om bedriften har en lisens og tillatelse fra den lokale administrasjonen før de gjør noen transaksjoner. Faktisk, en tur til det lokale ‘Better Business Bureau” er antagelig lurt for å se hvordan selskapet håndterer konflikter med kunder.

Når alle disse elementære sjekkene har blitt gjort, gir den potensielle låntakeren en personlig sjekk til utlåneren til den summen som er ønsket og lovlig. Den mengden som kan lovlig være lånt under denne typen bedriftsavtaler er begrenset av statlige lover og det varierer fra stat til stat, og kanskje til og med by til by. Men inkludert i den faktiske mengden av lånet må også avgiftene og kostnadene til lånet være til stedet for denne to-ukers perioden. Her begynner den intense diskusjonen i alle typer veiledning til forbrukslån.

Rentesatsene på disse låneavtalene kan være ekstremt høye. Utenfor USA, i Storbritannia for eksempel, kan rentene for et to-ukers lån av denne typen nå hele tre hundre til syv hundre prosent. I Amerika, kan de ha så mye som 40 prosent eller mer. I noen stater, slik som Ohio, er forbrukslån businessen begrenset til en fast sats på femten dollar per hundre dollar lånt pluss låneavgifter. Alle veiledninger til forbrukslån har en sterk advarsel til potensielle låntakere at med en gang en person har blitt med på en slik låneavtale, kan låntakeren ende opp med å gå dypere og dypere ned i gjeldsslavespiralen. Se på denne historien fra en låntaker, for eksempel.

En alenemor arbeider i to forskjellige jobber for å kunne sørge for at hennes to barn får mat på bordet, og i disse jobbene får hun kun minstelønn, og får dermed kun inn to-hundre-og-sytti dollar i uken etter skatt. Kvinnen plukker opp en veiledning til forbrukslån på hennes lokale bibliotek, og etter å ha sett hvor mye en slik låneavtale ville koste, la hun vekk brosjyren. Men, tre uker senere brakk hennes femåring beinet sitt på lekeplassen i nabolaget.

Hun ble tvunget til å ta en uke fri fra jobb for å passe på ham hjemme, og plutselig har hun tre hundre dollar for lite når regningene kommer. Da sto valget plutselig mellom å mate familien og å betale regningene. For å prøve å løse dette forferdelige dilemma, går den unge moren til et lokalt forbrukslån-kontor og tar opp et to-ukers lån på tre hundre dollar, som hun måtte skrive en sjekk for med beløpet fire-hundre-og-tretten dollar, som skal betales ved hennes neste lønning. På lønningsdagen hennes betaler hun dem tilbake, noe som etterlater henne med bare litt over hundre dollar til neste lønning, men flere regninger er på vei, og bilen begynner å bli sliten.

Forbrukslån uten sikkerhet

En ærlig veiledning til forbrukslån uten sikkerhet kommer til å forklare at låneavtalen kan gi mye etterlengtede penger om mengden kun er en brøkdel av ens neste lønning. Om det dukker opp en uventet nødssituasjon og femti eller hundre dollar trengs, kan et forbrukslån være et alternativ. Men den samme veiledningen skal også advare deg om den farlige muligheten til å bli en gjeldsslave, som kan skje med slike typer kortsiktige høy-rente lån. Låntakere bør være veldig forsiktige. Undersøk alle andre mulige ressurser før du tyr til denne formen for utlån og låning.

Oppdatert: 28.02.2018