BIBIN

Ditt informasjonsbibliotek på nett

Hjem » Thuja hekkplanter øker kvaliteten på eiendommen din

Thuja hekkplanter øker kvaliteten på eiendommen din

Thuja hekkplanter

Når man har skaffet seg et hus med en hage, så ønsker man at hus og hage tar seg så godt ut som mulig. Man kan velge flere løsninger for å få hagen slik man ønsker den, men mange ønsker at eiendommen skal være levende og vil derfor gjerne benytte planter og gress i stedet for gjerder og vegger for å skjerme mot innsyn eller markere eiendomsgrenser. Thuja-hekk gir mange muligheter for både skjerming mot innsyn, og for å være en glimrende løsning for å markere eiendomsgrenser. Grunnen til at mange velger akkurat en Thuja-hekk fremfor andre hekk-planter, er at man også får en vinter-grønn løsning med en Thuja-hekk. Selv om Thuja-hekk i hovedsak er en grønn plante, så kan man variere med forskjellige fargenyanser rundt omkring på eiendommen. Med den perfekte sammensetningen av fargenyanser, får man en spennende løsning som gir eiendommen et levende uttrykk.

Thuja hekkplante eller gjerde på eiendomsgrensen?

Hvilken løsning burde man velge for å få en hage man kan være stolt av? Mange ønsker å ha en markering av eiendomsgrensene, og da er valgene ofte om man ønsker å gjøre dette med planter eller med et gjerde. Hvis man liker en levende eiendom, så er det kanskje lurt å velge hekk-planter for dette i stedet for å bygge gjerde. En hekk krever en del vedlikehold og vanning slik at man er sikker på at den fortsetter å vokse og holder på fargen. Et gjerde krever noe mindre vedlikehold da man ikke behøver å male gjerdet hvert år. Men det kan være en fordel å vaske over gjerdet en gang i året slik at man ivaretar kvaliteten på overflaten så lenge som mulig.

Grønn året rundt

En av de viktigste grunnene til at mange ønsker å pynte opp eiendommen med Thuja-hekk i stedet for andre typer hekkplanter, er at Thuja-hekken kan være grønn hele året. Du finner thuja planter til gode priser på thujaplanet.com. Det gir eiendommen liv også om vinteren. I stedet for at man har en snødekket eiendom om vinteren, eller kun gulnet gress og trær uten blader, så får man en hekk som livner opp eiendommen hele året. Man kan få Thuja-hekk i mange fargenyanser slik at man kan få variasjon. Kanskje velger man en mørk Thuja-hekk for å markere eiendomsgrensene, og man velger en lysere hekk som vokser tettere for å skjerme mot innsyn til terrassen.

Forskjellige typer hekk på eiendommen

Forskjellige fargenyanser gjør at man kan få en livlig eiendom hele året i mange fargenyanser. Mange velger en Thuja-hekk for å kunne sitte uforstyrret på terrassen eller verandaen sin, eller man velger å markere eiendomsgrensen mot vei eller mot nabo. Men man kan også velge en Thuja-hekk i en annen farge for å skjule en bygning på eiendommen som ikke er like spennende å se på og som man derfor heller ønsker å skjule med en Thuja-hekk. Hvis man tar seg god tid til å finne de rette fargenyansene, så får man en eiendom man kan være stolt av hele året, og som alltid er grønn og levende. Uansett om det snør eller om du opplever en snøfri vinter, så gir Thuja-hekken et spennende uttrykk på eiendommen.